CENTER.HU csoportok
CENTER.HU elérhetőségek

Felhasználó:

Vendég

center.hu / Tudástár / Cikkek / Acer Empowering Technology 14 lépésben 

Acer Empowering Technology 14 lépésben

Tudta Ön, hogy az Empowering Technology alkalmazásai – modelltől és elérhetőségtől függően – az Acer termékeinek alapfelszereltségét egészítik ki?

Tudta Ön, hogy az Empowering Technology megtalálható szinte minden Acer terméken, az asztali számítógépektől a notebookokig, a projektoroktól az LCD kijelzőkig?
Tudta, hogy az Ön készülékén is van Acer Empowering Technology megoldás, „Empowering Key” („e”)? Ha eddig nem ismerte az Acer Empowering Technology előnyeit kapcsolja be, és barangoljon velünk, akülönböző funkciók között.

Az Acer 1976-os megalapítása óta a legfőbb, követendő cél a következő volt: az „innovációs törekvések” filozófiáját követve ledönteni a gátakat az emberek és a technológia között. Manapság az Acer széles termékpalettáján található modellek mindegyike az innovatív Empowering Technology alkalmazást használja: az asztaliszámítógépektől a notebookokig, a projektoroktól az LCD kijelzőkig, és még sorolhatnánk. Az Empowering Technology könnyedén élvezhetővé teszi az Acer termékeinek előnyeit, de mindenekelőtt a felhasználót és annak
igényeit helyezi az első helyre.

Az Acer, az IT-iparág úttörőjeként felismerte, hogy az innováció nem csak a legújabb technológiák és megoldások feltalálásáról szól, hanem annak a biztosításáról is, hogy a felhasználók végül majd ki tudják használni ezen eszközök előnyeit. Az Empowering Technology az élő bizonyíték arra, hogy az Acer valójában hisz a küldetésében, miszerint a cél az emberek és a technológia közé ékelődött gátak ledöntése. Megajándékozva a
felhasználókat barátságos és intuitív kezelőfelületekkel, az Empowering Technology lehetővé teszi a gyakran használt funkciókhoz és beállításokhoz való gyors hozzáférést, eredményesebbé téve ezzel a munkát és növelve az életteret.

A billentyűzeten található „Empowering Key” segítségével lehetővé válik a felhasználók számára a gyakran használt funkciók és beállítások gyors, sikeres elérése, így az eszközök sokkal termelékenyebbé, a munkavégzés sokkal eredményesebbé és sikeresebbé válik. Az Acer Empowering Technolology megoldás lehetőségek egész sorát tárja fel:

Acer eDataSecurity Management
Ez egy praktikus fájlkódoló alkalmazás, mely jelszavak és az új fejlesztésű titkosító algoritmusok alkalmazásával védelmet nyújt dokumentumaink számára az illetéktelen személyek ellen. Minden nehézség nélkül működik a Windows® Explorer alkalmazása közben, így mint egy védőburkot alkot, hogy gyorsan és könnyen elrejtsük/felfedjük adatainkat, mindemellett pedig támogatja az MSN® Messenger és a Microsoft Outlook® alkalmazásokat is.

Acer eLock Management

Biztonságos módja annak, hogy a felhasználók egy jelszó alkalmazásával megvédjék adathordozóik tartalmát (floppyvagy optikai lemez), így lehetőséget nyújt a felügyelet nélkül hagyott gépek adatainak lopás  elleni védelmére.

Acer ePerformance Management
Rendszer-optimalizáló eszköz, mely növeli az Acer számítógépek teljesítményét. Javítja az alkalmazások futtatásának időfelhasználását, blokkolja a rendszer használatban nem lévő memóriáját, így növeli a rendszer stabilitását.

Acer eRecovery Management

Sokoldalú lehetőség, amely nélkülözhetővé teszi a gyártó által nyújtott helyreállító-lemez használatát, egyedülálló visszatöltő és helyreállító vezérlőként működik. Tartalmaz egy gyári helyreállító sémát is, mely a rendszer merevlemezmeghajtójánakelrejtett partíciójában foglal helyet.

Acer eSettings Management

Teljes körű rendszerellenőrzési lehetőséget nyújtó alkalmazás, melyet az intuitív és nagy teljesítményű kezelőfelületeken keresztül visz véghez. A beállításokat és a konfiguráció módosításait könnyebbé és kényelmesebbé teszi.

Acer eNet Management

Hatékony eszköz, mely fenntartja a felhasználó on-line kapcsolatait helyzetváltoztatás vagy új alkalmazásokba való belépés esetén is, méghozzá az intelligens profil-vezérlés alkalmazásával. Nyomtatókat is képes vezérelni, mindemellett pedig hiba esetén is magas fokú biztonsági lehetőségeket nyújt.

Acer ePower Management
Hatékony és egyszerű kezelőfelület, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy négy, már előre beállított energiafelhasználási profil közül válasszanak, vagy saját profilt készítsenek. Biztosítja az engedélyező és tiltó rendszerbeállítások könnyű ellenőrzését, akkumulátor figyelmeztetők alkalmazását, valamint egyéb hasznos beállításokat is végezhetünk vele.

STRONG>Acer ePresentation Management
Egyszerű alkalmazás, mely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a két legelterjedtebb projektorfelbontás közül egy egylépcsős folyamattal egyszerűen választhasson. A külső eszközökhöz való csatlakozás még soha nem volt ilyen könnyű!

Acer eAcoustics Management

Olyan lehetőség, mellyel a felhasználók a csendesebb működés élményét élhetik át, nem kell azonban lemondaniuk a szükséges teljesítményről. Csökkenti a számítógép által keltett zajokat, méghozzá úgy, hogy szabályozhatóvá teszi a rendszer ventillátorának gyorsaságát. Különböző profilokat alkalmazhatunk annak érdekében, hogy megtaláljuk a teljesítmény és a zaj szintje közötti egyensúlyt.

Acer eMode Management

Széles körű multimédiás lehetőség, melynek célja az otthoni digitális szórakozás megvalósítása és az élmény fokozása.Magába foglalja a televíziózás, a videólejátszás, a zenehallgatás, a képnézegetés, az FM és az internet-rádió hallgatásának lehetőségét. Mindezt egy könnyen alkalmazható távirányítóval teszi még kényelmesebbé.

Acer eView Management (szélesképernyős mód)
Praktikus alkalmazás, mely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy elkészítsék és elmentsék beállításaikat – saját ízlésüknek megfelelően, bármilyen médialejátszó vagy képarány alapján. Bármikor visszaállítható az alaphelyzet, ráadásul szükség szerint beállíthatók és módosíthatók a megfelelő színprofilok is.

Acer eChannel Management

Hasznos lehetőség, hogy elmentsük kedvenc csatornáinkat időt és energiát takarítva meg. A felhasználók listába rendezhetik a leggyakrabban nézett csatornákat, mely biztosítja az egyszerű keresgélést a csatornák között.

Acer eOpening Management
Olyan egyszerű alkalmazás, amely lehetővé teszi a projektor, illetve az indítóképernyő egyéni szokásokhoz igazítását, melyet a projektor bekapcsolásakor vagy akkor látunk, ha nincs bemenő jel. Bármilyen helyzetben – egy könnyen alkalmazható kezelőfelület segítségével – lehetővé teszi a különböző képernyők alkalmazását.

Acer eTimer Management

Az alkalmazott OSD időzítőnek köszönhetően a felhasználók mindig tájékozódhatnak az időről. Lehetővé teszi például a visszaszámláló funkciót, így figyelmeztetve a felhasználót az idő lejártára. Az Empowering Technology előnyei elképesztő méreteket öltenek. Magába foglal mindent, amely az egyszerű hatékonyságot és a teljesítmény fokozását hivatott biztosítani, mindezt hatalmas anyagi és üzleti megtakarítások mellett.

Az Acer Empowering Technology célja a felhasználók számára biztosított könnyedség és megbízhatóság, amely az Acer által alkotott technológiák szellemiségét és minőségi filozófiáját tükrözi. Hogy végleg ledőljenek a felhasználók és a technológia közötti gátak, az Empowering Technology különböző alkalmazásai a megbízható és felhasználóbarát tervezések irányvonalát követve készültek.
* Az Empowering Technology alkalmazásai – modelltől és elérhetőségtől függően – az Acer termékeinek alapfelszereltségét egészítik ki.

Amitt az Acerről tudni kell
A világ öt vezető PC-gyártójának egyikeként az Acer olyan könnyű, ugyanakkor megbízható IT-megoldásokat tervez és visz piacra, amelyek lehetővé teszik felhasználóik számára céljaik elérését és életük minőségének javítását. 2000-ben az Acer leválasztotta magáról a gyártói üzletágat, hogy teljes figyelmét az üzleti, kormányzati, oktatási és otthoni felhasználókat megcélzó saját védjegyű termékeinek (asztali és hordozható PC-k, kiszolgálók és tárolóeszközök, megjelenítők, perifériák és e-business megoldások) globális szintű marketingjére és piacra vitelére összpontosíthassa. Az 1976-ban alapított átfogó Acer-csoport 5600 embert foglalkoztat, és a világ több mint 100 országában támaszkodik viszonteladóira és disztribútoraira. 2004-ban bevételei elérték a 7 milliárd USD-t. Kérjük, keresse fel a www.acer.hu  címet!

VisszaIT Hírek:COMPUTERWORLD HÍREK

hole@mail.center.hu

Szűkítés: OK

Copyright © CENTER.HU Kft, 2000-2015. Minden jog fenntartva

oldaltérkép | adatkezelés |

jogi tudnivalók | új oldalak |

vásárlási feltételek | e-mail


PARTNEREINK: Computerworld.hu | GameStar.hu | PCWorld.hu | SG.hu Hírmagazin | PC Guru