CENTER.HU csoportok
CENTER.HU elérhetőségek

Felhasználó:

Vendég

center.hu / Tudástár / Hírek / A Panasonic haladó szemléletű, új multifunkciós nyomtatókkal KX-MB2100 lép piacra 

A Panasonic haladó szemléletű, új multifunkciós nyomtatókkal KX-MB2100 lép piacra

A Panasonic újonnan bevezetett multifunkciós nyomtatói támogatják a mobil csatlakozást és papírt takarítanak meg.

A „Quick Duplex” rendszer automatikusan kétoldalas nyomtatást tesz lehetővé – csökkentve ezzel a papírfogyasztást és a nyomtatási időt. Mivel így kevesebb papírt kell a nyomtatón belül tárolni, a KX-MB2100 helyigénye is kisebb.

A készülék gyorsindító gombjai három gyakran használt funkció vagy bonyolult másolási-beolvasási beállítás programozását teszik lehetővé. Ez felgyorsítja a munkafolyamatot és hibamentes felhasználást biztosít, hiszen a programok rövid időn belül előhívhatók és végrehajthatók anélkül, hogy minden egyes alkalommal újra meg kellene ismételni a lépéseket.

A „biztonságos nyomtatás” funkció megakadályozza a bizalmas dokumentumokhoz való illetéktelen hozzáférést. A jelszóval védett nyomtatási adatokat ideiglenesen a számítógép merevlemeze tárolja, így a dokumentumot a felhasználó csak akkor hívhatja le és nyomtathatja ki, ha megadja a nyomtatón a jelszót.

„A Quick Duplex rendszer kiemeli a KX-MB2100 nyomtatót az MFP-k mezőnyéből. Különösen terjedelmes dokumentumok nagy példányszámú nyomtatása során takarít meg értékes időt a felhasználó számára” – mutatott rá Carlos Osuna, a Panasonic kommunikációs megoldásokért felelős marketingmenedzsere.

A KX-MB2170 és a KX-MB2130 együttműködik a táblagépekkel és az okostelefonokkal, és képes iOS- és Android-alapú eszközökről nyomtatni a Google Cloud Print vagy egy 2015 elején piacra kerülő, új mobil alkalmazással.

„A KX-MB2100 sorozat költséghatékony nyomtatási megoldás bármilyen méretű vállalatnak” – tette hozzá Carlos Osuna. „A mobil csatlakozástól kezdve a papírtakarékos, környezetbarát működésig minden területen alkalmas a modern üzleti szükségletek kielégítésére. Ez a modell család költséget, helyet és időt takarít meg használóinak.”
IT Hírek:COMPUTERWORLD HÍREK

hole@mail.center.hu

Szűkítés: OK

Copyright © CENTER.HU Kft, 2000-2015. Minden jog fenntartva

oldaltérkép | adatkezelés |

jogi tudnivalók | új oldalak |

vásárlási feltételek | e-mail


PARTNEREINK: Computerworld.hu | GameStar.hu | PCWorld.hu | SG.hu Hírmagazin | PC Guru