CENTER.HU csoportok
CENTER.HU elérhetőségek

Felhasználó:

Vendég

center.hu / Tudástár / Hírek / Az Acer két új, gamereknek szánt monitort mutatott be 

Az Acer két új, gamereknek szánt monitort mutatott be

Az Acer két új gamer monitort jelentett be, világelsőnek számító kialakítási megoldásokkal. Az Acer XB270HU például a világ első, alapvetően játékra tervezett monitora NVIDIA G-SYNC technológiával, IPS kijelzővel, míg az Acer XG270HU a világon az első olyan kijelző, amely káva nélküli kialakítást kapott. Mindkét termék 27 hüvelyk képátlós, WQHD felbontású (2560×1440) és gyors, 144 Hz-es képfrissítést garantál a legjobb élményhez.

Acer XB270HU

Az Acer XB270HU az első NVIDIA G-SYNC technológiát alkalmazó IPS technológiás monitor,ami kiválóan élethű képmegjelenítést, és akár 178 fokos betekintési szöget biztosít. Az NVIDIA G-SYNC lehetővé teszi, hogy a GPU által előállított és renderelt képkockák azonnal és szinkornizálva megjelenjenek a monitor képfrissítési rátájának megfelelően, tehát egy GeForce GTX kártyával felszerelt PC-vel tökéletesen együttműködik az eszköz. Ez a technológiai áttörés eltörli a nem kívánt elmosódásokat, a bemeneti lagot, és egy gyors, dinamikus játékélményt kínál a legfrissebb PC játékcímekhez.

A képmegjelenítés azonnali, az objektumok tűélesek, a játékmenet rugalmas és gyors reakcióidejű, ezzel segítve a játékosok tevékenységét. Az Acer XB270HU is remekbeszabottan hozza a minőséget betekintés (178 fok) terén, valamint a multifunkciós ErgoStand talp lehetővé teszi a kijelző teljes körű elmozdítását és forgatását hosszában és szélességében a lehető legkomfortosabb használat jegyében.

Acer XG270HU

Az Acer XG270HU a világ első olyan gamer monitora, amely káva nélküli kijelzőpanelt tartalmaz. Ezáltal kiterjeszthető a látómező, és még inkább akadálymentes játékélményt biztosít a felhasználónak. A gyors, mindössze 1 ms válaszidő bármilyen képi tartalom megjelenítésekor megállja helyét, úgyhogy a szellemkép-és elmosódás-effekteket elfelejthetjük.

A termék ABS újrahasznosított műanyag alapanyagokból készül, a valódi gamer jelleget pedig a karakteres, narancssárga csíkozás hívatott erősíteni. A legjobb csatlakoztathatóság érdekében az Acer XG270HU HDMI 2.0, DVI és DisplayPort 1.2 aljzatokat tartalmaz.

Acer EyeProtect technológiát alkalmaz a gyártó annak érdekében, hogy a szem elfáradása kiküszöbölhető legyen. Ez fontos, ha sokat használjuk a monitort, legfőképpen gamerek vagy programozók esetében. Az Acer EyeProtect villódzásmentes megoldása megakadályozza a szemet leginkább fárasztó jelenségeket, a ComfyView megoldás pedig a visszatükröződések ellen nyújt hathatós segítséget, míg a fényerő automatikus finomhangolása akkor optimális segítség, amikor alacsony háttérfénnyel rendelkező helyiségben használjuk a monitort.

Forrás:
http://bitport.hu/az-acer-ket-uj-gamereknek-szant-monitort-mutatott-be
IT Hírek:COMPUTERWORLD HÍREK

hole@mail.center.hu

Szűkítés: OK

Copyright © CENTER.HU Kft, 2000-2015. Minden jog fenntartva

oldaltérkép | adatkezelés |

jogi tudnivalók | új oldalak |

vásárlási feltételek | e-mail


PARTNEREINK: Computerworld.hu | GameStar.hu | PCWorld.hu | SG.hu Hírmagazin | PC Guru