CENTER.HU csoportok
CENTER.HU elérhetőségek

Felhasználó:

Vendég

center.hu / Tudástár / Hírek / Világelső LED-es projektor az Acertől 

Világelső LED-es projektor az Acertől

Három projektorral frissített az Acer, köztük a világ első LED-es modelljével.

Az Acer legutóbb három új projektort is bemutatott, amelyek közül az egyik a világ első LED-es modellje volt. Ezt K138ST kódnévre keresztelték, és 100 hüvelykes átlóval rendelkező kép vetítésére is alkalmas, mindössze 1,7 méteres távolságról. A LED-es projektor ultrahordozhatónak számít, ugyanis egy A4-es lapnál is kisebb, és csak 0,75 kilogramm.

DTS audiorendszert kapott, így külső hangszórókra nincs hozzá szükség. A LumiSense+ az intelligens környezeti fényérzékelésről gondoskodik, így a fényerőt és a szaturációt a lehető legjobban tudja állítani. A WXGA felbontáshoz 100 000:1 kontrasztarány társul, és van beépített Bluetooth is a vezeték nélküli készülékekhez, külső hangszórókhoz.

Közelről vetít - Acer U5320W

Az U5320W az Acer másik újdonsága, amely már 23 centiméterről is képes vetíteni egy 9,1 hüvelykes képet. Ha 80 centire visszük, akkor pedig a 100 hüvelyk sem probléma. A helytakarékos eszköz WXGA felbontással és 3000 lumenes fényerővel dolgozik, illetve kapott egy pár 10 wattos hangszórót is. Elsősorban osztálytermekbe szánják, a SmartPen II-vel kiegészítve.

Tisztább kép - Acer P5515

A P5515 célkeresztjébe pedig a tisztább kép került. Az 1080p-s felbontással operáló projektor 4000 lumenes fényerővel rendelkezik, és már közepes méretű tárgyalókban is jól használható. Természetesen kapott egy pár 10 wattos hangszórót, és több előre beállított profilt is, fejlett trapéz- és sarokkorrekcióval.

Mindhárom új Acer projektorban közös, hogy számos képjavító technológiával látták el. A ColosBoost3D az életszerű színekről, míg a ColorSafe II a színhűségről igyekszik gondoskodni. A DynamicBlack eközben a kontrasztot növeli az optimális feketék megjelenítése érdekében. A közvetlen képvetítésről a vezeték nélküli használati lehetőség gondoskodik, Windows 8.1-től és Android 4.2.2-től fölfelé. Az Acer eDisplayPro egyszerre 4 eszközt is tud kezelni, a WirelessHD szett pedig az 1080p-s, 3D-s tartalmakat is kezeli.

Forrás:
http://pcworld.hu/projektorboltblog/vilagelso-led-es-projektor-az-acertol.html
IT Hírek:COMPUTERWORLD HÍREK

hole@mail.center.hu

Szűkítés: OK

Copyright © CENTER.HU Kft, 2000-2015. Minden jog fenntartva

oldaltérkép | adatkezelés |

jogi tudnivalók | új oldalak |

vásárlási feltételek | e-mail


PARTNEREINK: Computerworld.hu | GameStar.hu | PCWorld.hu | SG.hu Hírmagazin | PC Guru